Генштаб РФ знайшов "винного" у масштабних втратах росіян на фронті
Категорія
Світ
Дата публікації

Генштаб РФ знайшов "винного" у масштабних втратах росіян на фронті

Генштаб РФ знайшов "винного" у масштабних втратах росіян на фронті
Джерело:  online.ua

Генеральний штаб Росії почав звинувачувати командувача Східним військовим округом РФ Рустама Мурадова у невмілому керівництві бойовими діями в Україні, що стало причиною шалених втрат у живій силі.

Джерело: росЗМІ

Генштаб РФ звалює свої промахи на Рустама Мурадова: що відомо

Згідно з даними російський опозиційних журналістів, Мурадова справедливо звинувачують у невмілому керівництві бойовими діями в Україні.

Вони звертають увагу на те, що головним приводом для відсторонення може стати невдалий наступ у лютому під Вугледаром, що призвів до масштабних втрат у живій силі, а також техніці.

Під Вугледаром людей поклали на рівному місці" (даремно), оскільки операція погано планувалася - не було ані ґрунтовної розвідки, ані належної артпідготовки, вогневі точки противника придушити не вдалося, в результаті - значні втрати, яких можна було б уникнути, - йдеться в повідомленні.

Що важливо знати про Рустама Мурадова

Ще у жовтні минулого року у Росії призначили нового командувача Східним військовим округом.

Ним став Рустам Мурадов, який раніше командував російським окупантам на сході України.

На початку березня американське видання NYT повідомляло, що армія РФ програла масштабну танкову битву за Вугледар Донецької області, потрапивши в засідки Збройних сил України.

Також нещодавно британські розвідники попередили, що Міністерство оборони Росії націлене на досягнення успіху в місті Вугледар, щоб змагатися з досягненнями приватної військової компанії "Вагнера".

За останній тиждень спроби росіян штурмувати місто Вугледар у Донецькій області сповільнилися. Це сталося після повторних, надзвичайно дорогих та невдалих атак протягом попередніх трьох місяців, — повідомила розвідка Британії.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?