У ГУР назвали відповідальних у РФ за прийняття рішення про вторгнення в Україну
Категорія
Україна
Дата публікації

У ГУР назвали відповідальних у РФ за прийняття рішення про вторгнення в Україну

У ГУР назвали відповідальних у РФ за прийняття рішення про вторгнення в Україну
Джерело:  online.ua

Представник пресслужби ГУР МО Андрій Юсов розповів, що зокрема, рішення про повномасштабне вторгнення приймав і Микола Патрушев. Наслідки такого рішення стануть “катастрофічними” для Росії.

Джерело: Gazeta UA

Хто прийняв рішення про вторгнення в Україну

У заяві директора Центрального розвідувального управління США Вільяма Бернса повідомлялося, що лише три-чотири особи з оточення Путіна знали про підготовку російського диктатора до повномасштабного вторгнення в Україну.

Представник пресслужби ГУР Андрій Юсов заявив, що українська розвідка має інформацію про тих, хто саме прийняв рішення почати повномасштабну війну проти України.

За його словами, однією з таких осіб є секретар Радбезу РФ Микола Патрушев.

Він заявляв, що Росія "щонайменше двічі рятувала США від розпаду".

Крім того, повідомив він, нещодавно Патрушев погрожував наявністю у РФ "унікальної зброї", яка здатна "знищити будь-якого противника.

Юсов підкреслив, що Патрушев є одним із того “близького кола осіб”, хто знав і спільно приймав рішення про вторгнення в Україну.

Він додав, що рішення розпочати повномасштабну війну є наслідком закритості суспільства Росії. У режимі РФ рішення приймає одна людина,обговорень, за словами Юсова, не відбувалося. Саме тому наслідки рішення про вторгнення є катастрофічними для Росії.

Він також додав, що представники російської еліти усвідомлюють помилковість рішення про вторгнення в Україну.

Багато представників так званої російської еліти вже розуміють, що це була колосальна помилка і злочин, а фінал буде трагічним для Росії. Вони намагаються шукати варіанти власного порятунку, — сказав Юсов.

Чому РФ почала війну 24 лютого

Кандидат історичних наук, ведучий та співавтор ютуб-каналу “Історія без міфів” Владлен Мараєв розповів, чому РФ розпочала вторгнення в Україну саме 24 лютого.

Владлен Мараєв впевнений, що початок повномасштабного вторгнення 24 лютого окупанти приурочили до подій в Криму.

Він додав, що це є своєрідним російським бажанням повторити "русскую весну".

Мараєв заявив, що основними мотивами Росії почати війну є бажання дестабілізувати ситуацію у світі і змінити світовий лад.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?