У ГУР спрогнозували масштабний заколот в Росії
Категорія
Україна
Дата публікації

У ГУР спрогнозували масштабний заколот в Росії

У ГУР спрогнозували масштабний заколот в Росії
Джерело:  online.ua

За словами представника Головного управління розвідки Міноборони України Андрія Юсова, одним з багатьох сценаріїв подальшого розвитку подій в Росії може стати масштабний заколот та збройне протистояння.

Джерело: Facebook ГУР

В Росії зростає загроза повстання та початку громадянської війни 

Внаслідок успішних дій Сил безпеки і оборони України та деокупації наших територій можливі внутрішні конфлікти всередині самої московщини, - зазначив Юсов.

Він підкреслив, що до розвитку такого сценарію, зокрема, можуть призвести успішні дії повстанських підрозділів Легіон "Свобода Росії" та Російський добровольчий корпус.

Представник ГУР зазначив, що операція добровольців «Російського добровольчого корпусу» і легіону «Свобода Росії» досі триває.

Король виявився голим. Все боєздатне, що може рухатись, перекинуте на окупацію України. На території московщини залишились переважно пузаті «гаішники, - підкреслює Юсов.

За його словами, боротьба з озброєними повстанцями не входить до компетенції скликаних путіним в межах плану «Едельвейс» до кордону «гібдд-шників», здебільшого навчених бити кийками учасників мирних акцій протесту і брати хабарі з пенсіонерів.

Тому так невдало. Тому доводиться артилерією і «Градами» бомбити й нищити цивільні будинки самих московитів. Це все відбувається в прямому ефірі, наживо, на все це дивиться увесь світ, - зазначає представник ГУР.

 Що відбувається у Бєлгородській області  

Представник повстанського руху "Російський добровольчий корпус" Олександр з позивним "Фортуна" повідомив про продовження військової операції в районі населеного пункту Шебекіно у Бєлгородській області поблизу кордону з Україною.

Він також наголосив, що підрозділи злочинної армії РФ поступово нарощують інтенсивність бойових дій.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?