У ГУР відреагували на "злив" плану контрнаступу ЗСУ
Категорія
Україна
Дата публікації

У ГУР відреагували на "злив" плану контрнаступу ЗСУ

У ГУР відреагували на "злив" плану контрнаступу ЗСУ
Джерело:  online.ua

Нещодавно злиті в мережу так звані "засекречені військові документи" про плани Збройних сил України – підробка та спецоперація спецслужб Російської Федерації. З такою заявою виступив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов.

Джерело: "Єдині новини"

Українська розвідка прокоментувала "злив" плану контрнаступу армії України

Андрій Юсов звернув увагу на те, що протягом останніх десятиліть найуспішніші операції російських спецслужб проходили в фотошопі.

Проаналізувавши "злиті" дані, українські розвідники помітили брехливі цифри по втратах з обох сторін.

Окрім того, зазначається, що частину інформацію зібрали з відкритих джерел.

Якщо говорити про потреби української армії: тема багато обговорювала на всіх рівнях. Ні для кого не є секретом, що Україна ставить питання про авіацію, танки, боєприпаси та інші речі, які потрібні для швидшого звільнення окупованих територій, для збереження життів. Все інше – будемо чекати офіційних коментарів (Пентагону - ред.). Але українському суспільств немає підстав переживати, - наголосив Андрій Юсов.

За словами представника ГУР, контрнаступ наших солдатів обов'язково буде й усі плани ЗСУ російські окупанти побачать і відчують на полі бою.

Андрій Юсов також озвучив припущення, що російські спецслужби могли підробити документи, щоб зірвати або уповільнити західну допомогу для наших бійців.

З планом контрнаступу ЗСУ ознайомлені лише декілька людей

Окрім того, зазначається, що представник ГУР прокоментував заяву секретаря РНБО Олексія Данілова про те, що з планом контрнаступу ознаймолені не більше 5-ти людей у світі.

Пан Данілов знає, про що говорить. Це надсекретна інформація. Остаточне рішення приймає українське військово-політичне керівництво, - наголосив Андрій Юсов.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?