У Харкові через обстріл армією РФ загинула людина
Категорія
Україна
Дата публікації

У Харкові через обстріл армією РФ загинула людина

У Харкові через обстріл армією РФ загинула людина
Джерело:  online.ua

Керівник слідчого управління поліції Харківщини Сергій Болвінов повідомив про загибель щонайменше однієї людини через ранковий обстріл кремлівською окупаційною армією Салтівського району Харкова.

Джерело: Facebook-сторінка Сергія Болвінова

Через обстріли окупантів у Харкові загинула людина 

На жаль, одна з поранених на Салтівці померла в лікарні, - визнав Болвінов.

За його словами, правоохоронці вже відкрили справу за фактом обстрілів Харкова за ч. 2 ст. 438 "Порушення законів і звичаїв війни". Згідно з санкціями статті винуватцю обстрілів загрожує позбавлення волі на строк до п'ятнадцяти років або довічне.

У той же час "Укрзалізниця" посилює заходи безпеки на території залізничного вокзалу Харкова та встановлює металошукачі.

Відтепер потрапити у будівлю вокзалу можна буде лише через центральний вхід.

Відзавтра на вокзалі запрацює встановлена комплексна система огляду багажу пасажирів, яка включає в себе 2 стаціонарні металошукачі, 2 рентгено-телевізійні інтроскопи, ручні металодетектори, - повідомили представники пресслужби УЗ.

Пасажирів просять прибувати на вокзал щонайменше за годину до відправки потягу, аби встигнути пройти огляд багажу.

За інформацією актуальної станом на 15 серпня карти бойових дій в Україні від представників розвідки Великої Британії, кремлівська окупаційна армія проводить наступ на сході України за трьома напрямками.

Згідно з даними британської розвідки, армія Росії атакує на Донецькому, Луганському та Харківському напрямках. Запеклі бої тривають в районі Пісків.

У той же час українські військові намагаються наносити надточні удари по військових складах і пунктах командування противника. Контрнаступ ЗСУ проводять на двох напрямках - в районі Миколаївської області та вздовж правого берега Дніпра.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?