У Києві відбудеться зустріч жінок, чиє життя змінилося завдяки блогерству на YouTube
Категорія
Технології
Дата публікації

У Києві відбудеться зустріч жінок, чиє життя змінилося завдяки блогерству на YouTube

У Києві відбудеться зустріч жінок, чиє життя змінилося завдяки блогерству на YouTube
Джерело:  online.ua

6 лютого в UNIT.City українські медіазірки та відомі блогерки поділяться досвідом і допоможуть зібрати кошти на лікування від раку авторки каналу Kristino4ka20. Модеруватиме зустріч Ольга Роєнко, СЕО Royenko Marketing Agency. Спеціальною гостею конференції стане офіційна представниця YouTube.

Яніна Соколова та Сабіна Мусіна, Маша Себова та Іла Кузнецова, Олена Грицай, Ольга Шелбі та Христина Гмирянська. Такі прекрасні й такі різні. Що їх усіх об’єднує? Кожна з них є креаторкою, яка реалізувалася або ж постала у новому амплуа завдяки YouTube.

Звісно, не з нуля: Яніна Соколова є відомою телеведучою; Сабіна Мусіна — бізнеследі; Маша Себова — журналісткою; Олена Грицай — акторкою. Але саме на світовій відеоплатформі вони відкрили для себе нові можливості для розвитку та створення контенту, що змінює суспільство та світ.

“Якщо поглянути на cпіввідношення креаторів — чоловіків та жінок на нашій глобальній платформі YouTube, жінки-креаторки досі знаходяться у меншості у порівнянні з чоловіками. Також жінки публікують менше створених ними відео, ніж чоловіки. Саме тому одним із важливих пріоритетів YouTube на 2020 рік є підтримка та подальший розвиток жіночої аудиторії креаторів відеоплатформи — для того, щоб ми всі прагнули досягти правильного балансу. І на нашій зустрічі у Києві ви пересвідчитеся, що це — дуже правильна і необхідна стратегія,” — говорить Єлизавета Лихіна, офіційна представниця YouTube у Східноєвропейському регіоні, яка стане спеціальною гостею зустрічі і розповість, чому YouTube так небайдужа доля жінок-креаторок.

Як відшукати в собі сміливість почати, незважаючи на критиків (у тому числі і внутрішніх)? Із чого почати? Що і де вивчати? Скільки часу це відніме? І — головне питання — заради чого і що далі? Відповіді на ці та інші моменти, що цікавлять багатьох із нас, прозвучать із вуст відомих інфлюенсерок 6 лютого 2020 року в UNIT.City.

Окремої уваги вартуватиме розповідь блогерки Христини Гмирянської. Вона, дізнавшись про страшний діагноз “Рак молочної залози”, не склала руки, а почала ділитися своїм шляхом подолання хвороби із підписниками.

“Рак — і позитив? Христина доводить, що можна і варто змагатися, і знову ж таки своїм прикладом на практиці демонструє, як це можна робити. Її рупором та майданчиком став YouTube — і хто знає, скільки жінок несподівано для себе отримали моральну підтримку та сили не здаватися, просто переглянувши одне із Христининих відео. Ця дівчина — живий приклад того, як можна змінитися самій та змінити ставлення до життя завдяки можливостям відеоплатформи. І щоденне нагадування для нас, що довкола безліч відкритих шляхів для самореалізації”, — говорить організаторка заходу Марія Величко, VIDEOZHARA partnership manager.

Під час заходу також відбудеться пряме включення з Лондона. Актуальною та корисною інформацією поділяться Terri Scriven, Creator Lead, EMEA London та Катерина Колеснікова, Partner Operations Manager, YouTube London.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?