У Кремлі паніка через поразки у війні проти України
Категорія
Політика
Дата публікації

У Кремлі паніка через поразки у війні проти України

У Кремлі паніка через поразки у війні проти України
Джерело:  online.ua

За словами російського опозиційного політика, Геннадія Гудкова, оточення кремлівського диктатора та військового злочинця Володимира Путіна наразі розглядає варіанти завершення війни проти України із так званим "збереженням обличчя".

Джерело: "24 канал"

У Кремлі шукають варіанти завершення війни проти України 

Гудков зазначив, що кремлівські злочинці розуміють, що зазнали поразки у війні проти України і тепер шукають найменш болючіші варіанти її завершення.

Вони дуже сподіваються і до кінця вірять в диво, що раптом Україна сяде з ними за стіл переговорів, якщо вони замінують якусь АЕС і будуть погрожувати знищенням. У них більше ніякої надії ні на що не залишилося, - підкреслює опозиціонер.

За його словами, в оточенні Путіна розуміють необхідність завершення війни проти України через велику кількість проблем в РФ в сфері економіки, а також зруйновані зв'язки із більшістю країн Заходу.

Все наростає як сніговий шар. Там це розуміють, тому у них завдання якомога швидше закінчити війну. Однак так, щоб її можна було продати за перемогу, - зазначає політик.

За словами керівника Міноборони України Олексія Резнікова, у разі проведення Кремлем псевдо-референдумів на окупованих українських територіях, офіційний Київ не буде проводити жодних перемовин із Москвою щодо завершення війни.

Але я хочу вам сказати, що шанс для переговорів з росіянами можливий лише за умови, якщо за столом сидять наші партнери. Тому що вести розмову з росіянами й отримати "Мінськ-3" немає жодного сенсу, - підкреслив Резніков.

Резніков розказав, що востаннє брав участь у переговорах за день до того. Як армія ворога оголосила про відхід від Києва.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?