У Кремлі погрожують вибухонебезпечною ситуацією в Європі
Категорія
Світ
Дата публікації

У Кремлі погрожують вибухонебезпечною ситуацією в Європі

У Кремлі погрожують вибухонебезпечною ситуацією в Європі
Джерело:  online.ua

У Кремлі попередили про нібито “вибухонебезпечну” ситуацію в Європі, яку зумовило протистояння держав НАТО з російською стороною.

Джерело: ТАСС

За словами міністра оборони РФ Сергія Шойгу, на континенті посилилася тенденція до військового протистояння з агресивною державою біля східних кордонів Альянсу.

Він стверджує, що представники НАТО нібито відпрацьовують маршрути оперативного перекидання військ до кордонів Білорусі та РФ.

“В цілому ситуація в Європі вибухонебезпечна, що вимагає прийняття конкретних кроків по її деескалації. Низку заходів було запропоновано російською стороною. Наприклад, мова йшла про відведення районів навчань від лінії зіткнення”, - наголосив Шойгу.

Нещодавно Володимир Зеленський звертав увагу, що російські війська на масштабних навчаннях відпрацьовували захоплення великих українських міст та планували тренувальні заходи належним чином.

Тож, якщо НАТО відпрацьовує перекидання до кордонів, російський агресор воліє бути готовим до “визволення” цілих міст в інших державах.

Військові навчання Росії

Сергій Шойгу розпорядився відправити нові угруповання військових до Криму 21 червня. У Міноборони РФ зазначили, що на окупованому українському півострові вже близько 21 тисячі військовослужбовців задіяні нібито в наданні допомоги населенню Криму, яке постраждало через повінь.

“Для надання допомоги населенню півострова від військового відомства залучено близько 21 тис. осіб і 1367 одиниць автомобільної та спеціальної техніки”, - цинічно стверджують у відомстві.

Попередні заходи спричинили чимало резонансу, бо Кремль перекинув до українських кордонів десятки тисяч військовослужбовців без жодних для того причин ззовні.

Повені призвели до катастрофічних наслідків на півострові. Одним з найбільш постраждалих районів стало місто Ялта - там потоки води буквально знисили все на вулицях.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?