У Кремлі пригрозили Третьою світовою у разі спроби України повернути Крим
Категорія
Політика
Дата публікації

У Кремлі пригрозили Третьою світовою у разі спроби України повернути Крим

У Кремлі пригрозили Третьою світовою у разі спроби України повернути Крим
Джерело:  online.ua

Заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв почав цинічно погрожувати початком Третьої світової війни у разі вступу України до НАТО та спроб повернути військовим шляхом анексований Крим.

Джерело: "Аргументи і факти"

Кремль погрожує Третьою світовою у разі вступу України до НАТО та спроб повернути Крим 

За його словами, вступ Швеції та Фінляндії до НАТО нічим Росії не загрожує, а ось нібито приєднання України до Альянсу "на порядок небезпечніше".

Для нас Крим - частина Росії. І це - назавжди. Будь-яка спроба зазіхнути на Крим - це оголошення війни нашій країні. І якщо це робить країна, що входить до НАТО, це конфлікт з усім Північноатлантичним альянсом. Третя світова війна. Тотальна катастрофа, - зазначив Медведєв.

Тим часом в Росії завили, що в Кременчуці російські ВКС завдали удару по ангарах зі зброєю та боєприпасами, а не по торговому центру, де в момент удару перебували близько 1 тисячі осіб.

Так, нібито це була зброя, що надійшла від США та європейських країн і розташовувалась "в районі Кременчуцького заводу дорожніх машин".

При цьому в Міноборони РФ цинічно  запевняють, що пожежа в ТЦ, яка при цьому нібито не функціонувала, "відбулася через детонацію боєприпасів, що зберігалися поруч на заводі".

Фото - facebook.com/MNS.GOV.UA

Аналітики Служби безпеки України та Національної поліції встановили полк російської авіації, який здійснив ракетний удар по торгово-розважальному центру в Кременчуці. Також встановлено імена льотчиків, які скоїли злочин.

Аналітики СБУ та Національної поліції встановили який саме полк авіації скоїв цей злочин. Вже є перші імена льотчиків, які злітали на ТУ-22, який здійснив фатальні постріли, - повідомив голова МВС Денис Монастирський.

За його словами, більшість тіл загиблих внаслідок ракетного удару по ТЦ в Кременчуці ще невстановлені.

Станом на сьогодні ми маємо 18 тіл загиблих, 21 - зниклих безвісти. Частина з них може бути з цих 18-ти жертв, які вже знайдені. Оскільки тіла більшості нерозпізнані через те, що вони сильно обгоріли, - зазначив Монастирський.

Міністр підкреслив, що на даний момент можна сказати про розбір 60% завалів ТЦ.

Тому цифри ще не кінцеві. Будемо намагатися розібрати все до завтрашнього ранку і повідомимо про кінцеву кількість загиблих. На сьогодні маємо сказати про 59 поранених. які вчора звернулися до лікарні. 25 з них госпіталізували. Одна особа, на жаль померла в лікарні, - наголосив Монастирський.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?