У Кремлі вирішили приєднати до РФ шельф в Північному Льодовитому океані
Категорія
Світ
Дата публікації

У Кремлі вирішили приєднати до РФ шельф в Північному Льодовитому океані

У Кремлі вирішили приєднати до РФ шельф в Північному Льодовитому океані
Джерело:  online.ua

Кремлівський диктатор та військовий злочинець Володимир Путін у п'ятницю скликав Радбез з приводу приєднання до складу РФ територій шельфу в Північному Льодовитому океані, де зберігаються великі запаси нафти та газу.

Джерело:   Reuters; пресслужба Кремля

Що відомо про маніакальні зазіхання Путіна на Арктику 

Зазначається, що на засіданні злочинного кремлівського керівництва був присутній голова Міноборони Сергій Шойгу та голова зовнішньої розвідки Сергій Наришкін.

У нас, Колеги, є багато важливих питань для обговорення, як внутрішнього порядку денного, так і питання кордонів континентального шельфу Росії в Північному Льодовитому океані, - заявив на початку засідання кремлівський диктатор.

Однак після цього засідання переходить у закритий характер.

Журналісти Reuters зазначають, що Кремль намагається анексувати частину континентального шельфу в Північному Льодовитому океані, де є багаті поклади нафти і газу.

У 2021 році Росія намагалася домогтися від ООН дозволу на привласнення цих морських територій, але Канада, Норвегія і Данія цьому завадили, заявивши схожі претензії. На цьому тлі Росія почала частіше проводити військові навчання в регіоні і розширювати там військову інфраструктуру.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?