У кримських лікарнях дефіцит крові через значні втрати в армії РФ — ЦНС
Категорія
Україна
Дата публікації

У кримських лікарнях дефіцит крові через значні втрати в армії РФ — ЦНС

У кримських лікарнях дефіцит крові через значні втрати в армії РФ — ЦНС
Джерело:  online.ua

Російські окупанти забрали кров з цивільних центрів переливання крові у тимчасово окупованому Севастополі.

Джерело: Центр національного спротиву

У лікарнях Криму дефіцит крові

На території тимчасово окупованого Криму загострюється гуманітарна криза.

Зокрема у місті Севастополь, з центрів переливання забрали кров та її компоненти для клінічного військового госпіталю, чим спричинили дефіцит у цивільних закладах.

Причиною для дефіциту крові у Криму стали значні втрати у російській армії.

Через переорієнтування медичної системи тимчасово окупованих територій України на потреби російських військових – в Криму зростає дефіцит ліків для цивільних. Пріоритет використання медикаментів зміщений на потреби окупантів. Зокрема більшість ліків йде на лікування військових РФ, - зазначають партизани.

Росіяни готуються до оборонних дій в Криму

Відстеження всіх дій угруповання військ на території тимчасово окупованого Криму є постійним завданням розвідки України. Фахівці з’ясували, що росіяни готуються до оборони окупованого півострова.

Інфраструктура, що знаходиться на території Криму, підтримується в постійній бойовій готовності і включає потужні сухопутні та авіаційні компоненти. На території Криму розташовано близько 90 бойових літаків та близько 60 бойових вертольотів.

Було створено оборонне угруповання, яке на сьогодні здійснює заходи щодо обладнання фортифікаційних споруд, лінії оборони. Вони реально готуються до оборонних дій на території півострова, — пояснив представник ГУР МО Вадим Скібіцький.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?