У Курській області невідомі підірвали залізницю
Категорія
Світ
Дата публікації

У Курській області невідомі підірвали залізницю

У Курській області невідомі підірвали залізницю
Джерело:  online.ua

У Росії активно поширюється новина про те, що у Курській області 16 серпня невідомі підірвали частину залізниці, якою ходять лише вантажні потяги.

Джерело:  Baza

У Курській області Росії була підірвана залізниця

Як вдалося дізнатися, пошкодження залізничних колій помітив обхідник. Він передав інформацію начальству, а там уже викликали силовиків.

Згідно з останніми даними, подивитися на пошкоджену рейку з'їхалися понад десяток різних поліцейських та фахівців.

Як стверджують російські слідчі, невідомі заклаи вибуховий пристрій вагою близько 200 грамів у тротиловому еквіваленті під рейку та здійснив підрив.

Поліція пройшлася навколишніми селами й поговорила з жителями, але ніхто з місцевих нічого підозрілого не помітив.

Фото - скриншот

За словами російських журналістів, пасажирські поїзди не їздять цією ділянкою останні 8 років. – шляхами проходять тільки маневрові та вантажні поїзди.

Не можна також не згадати про те, що російські загарбники 16 серпня в Криму офіційно підтвердили, що залізницю у Джанкойському районі анесованого Криму пошкоджено в результаті вибухів на складі російських боєприпасів у селі Майське. Окрім того, наголошується, що потяги з Росії зупинятимуться у Владиславівці, поблизу Феодосії. Це сталося в результаті влучних ударів ЗСУ - ОПУ уже підтвердив, що по росіянам у Криму била саме Україна.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?