У Легіоні Свобода Росії розкрили деталі нового рейду на територію РФ
Категорія
Події
Дата публікації

У Легіоні Свобода Росії розкрили деталі нового рейду на територію РФ

У Легіоні Свобода Росії розкрили деталі нового рейду на територію РФ
Джерело:  online.ua

За інформацією речника повстанського руху Легіон "Свобода Росії" Олексія Барановського, підрозділи повстанців 28 вересня здійснили новий рейд на територію російської Бєлгородської області. 

Джерело: Всеукраїнський телемарафон

Що відомо про результати рейда ЛСР на територію Бєлгородської області 

Барановський зазначив, що цього разу до бойових дій були залучені і новобранці, які вперше вступили у протистояння із ворогом.

Насправді ми бачимо, що щомісяця долучаються все нові новобранці до Легіону, а потім трапляються такі собі рейди. Звісно, це не ті саме люди, які тільки долучились. Кожен легіонер проходить три місяці курс молодого бійця, а потім так, вони також йдуть в бій. І це, мабуть, перший бій для деяких бійців, які долучились три місяці тому, - зазначив речник ЛСР.

Барановський підкреслив, що новий рейд проводився не із метою тренування нових бійців.

Це не тренування - це перша бойова місія. Але, кожен боєць, який долучився до Легіону, звісно, колись починає виконувати бойові завдання. От це таке саме завдання. Ми побачимо наскільки тривалий цей буде рейд, - пояснює речник ЛСР.

На уточнююче питання, чи передбачається, що під час сьогоднішнього рейду бійці зайдуть і вийдуть з Білгородщини, він відповів: "Мабуть так, мабуть ні".

Зараз дійсно триває бій в Бєлгородській області, побачимо якою буде тривалість цього рейду. Завжди ми маємо план "А" і план "Б", побачимо як бойова обстановка буде. Зараз ще не можна сказати чи надовго це, чи ні, - зазначає Барановський.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?