У Мелітополі пролунала серія потужних вибухів
Категорія
Україна
Дата публікації

У Мелітополі пролунала серія потужних вибухів

У Мелітополі пролунала серія потужних вибухів
Джерело:  online.ua

За інформацією мера окупованого злочинною армією РФ Мелітополя Івана Федорова, на базі російських військових у межах міста пролунала серія потужних вибухів. 

Джерело: Telegram Івана Федорова

Що відомо про нову бавовну у Мелітополі  

Федоров зазначив, що прильоти зафіксовані в районі заводу "Автокольорлит", який російські військові злочинці перетворили на власну базу.

Окупанти відразу ж відзвітували про "влучне ППО", проте дим підіймається від землі до неба. Напевно, рашистське ППО наземне, - підкреслив мер тимчасово окупованого росіянами міста.

Місцеве видання "Ріа-Мелітополь" повідомляє, що пролунало принаймні кілька вибухів.

За уточненими даними, два вибухи були в районі північного в'їзду до міста. Дим було видно неподалік страусиної ферми, а також в районі аеродрому та заводу "Автокольорлит".

Жителі Севастополя повідомили про стрілянину та вибухи у місті 

Місцеві Telegram-канали повідомили про стрілянину в районі Севастопольскої бухти.

Telegram-канал "Кримський вітер" уточнив, що стрілянину було чутно на північному молу у Севастопольській бухті.

Ні офіційні джерела, ні так звані "влада" поки не називали причин інциденту.

Кремлівські пропагандисти лякають помстою Україні за атаки БпЛА по Москві  

Підконтрольний Кремлю лідер Чечні Рамзан Кадиров почав цинічно заявляти про помсту Україні, звинувачуючі Київ в організації атак безпілотників по Москві.

На мою думку, так необхідно оголосити військовий стан у Росії, використати всі призначені для цього бойові ресурси, щоб разом змістити весь цей терористичний осередок, не вдаючись до формулювань "українські військові", - заявив Кадиров.

Не обійшлося й без погроз Європі. Кадиров лякає європейців, що "Росія постукає їм у двері".

Країнам Європи теж необхідно замислитися над тим, кого вони спонсорують і на яких умовах надають озброєння. Відгукнеться, коли Росія постукає у двері, наприклад, Німеччини чи Польщі. І відповісти вже не буде чим - все озброєння витратили на Україну, - почав лякати Кадиров країни ЄС.

Він назвав атаку дронів спробою "звернути на себе увагу" та "виграти інформаційні очки після великих поразок "на землі".

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?