У Мелітополі в перший день "референдуму" пролунав потужний вибух
Категорія
Україна
Дата публікації

У Мелітополі в перший день "референдуму" пролунав потужний вибух

У Мелітополі в перший день "референдуму" пролунав потужний вибух
Джерело:  online.ua

Мер окупованого кремлівською армією Мелітополя Іван Федоров повідомив, що у Мелітополі в перший день влаштованого Кремлем фейкового "референдуму" стався потужний вибух. 

Джерело: Telegram-канал Івана Федорова

Що відбувається в окупованому Мелітополі 

Терор окупантів наростає. О 7 ранку в Мелітополі пролунав гучний вибух, який добре відчули мешканці в центрі міста. Люди бояться виходити з дому, - зазначив Федоров.

За його словами, кремлівські окупанти використовують страх, адже в перший день побудинкового "голосування" на псевдореферендумі їм потрібно, щоб всі тихо сиділи вдома.

Уточнюємо інформацію, проте одне можна сказати точно. Мелітопольцям триматися якнайдалі від російських військових і ворожої техніки. Поряд з ними постійно щось вибухає, - наголосив Федоров.

Між тим представники командування Повітряних сил ЗСУ повідомили, що протягом доби ліквідували 7 безпілотників кремлівської армії, з яких 4 - Shahed іранського виробництва.

Зенітними ракетними підрозділами Повітряних сил Збройних сил України знищено сім повітряних цілей: три БПЛА оперативно-тактичного рівня та чотири безпілотники-камікадзе "Shahed-136" іранського виробництва, які окупанти маркують, як "Герань-2, - зазначають у командуванні ПС ЗСУ.

Крім того, за добу українська авіація здійснила до 10 групових авіаударів на різних напрямках. Внаслідок чого знищено кілька десятків окупантів, до 20 одиниць бойової броньованої техніки, взводний опорний пункт та інші цілі.

Також ЗСУ вразили до десяти позицій ППО противника.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?