У Миколаєві вводять комендантську годину упродовж вихідних
Категорія
Україна
Дата публікації

У Миколаєві вводять комендантську годину упродовж вихідних

У Миколаєві вводять комендантську годину упродовж вихідних
Джерело:  online.ua

Керівник Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив, що упродовж вихідних у Миколаєві діятиме комендантська година. У цей час місто буде закрито на в'їзд та виїзд.

Джерело: Telegram-сторінка голови Миколаївської ОВА

Як діятиме комендантська година у Миколаєві упродовж вихідних

Кім зазначив, що комендантська година почнеться із 23:00 п'ятниці, 5 серпня, і діятиме до понеділка 8 серпня.

Мною сьогодні підписано розпорядження, згідно з яким на території Миколаєва вводиться комендантська година з 23:00 5 серпня 2022 року до 05:00 8 серпня 2022 року, - зазначив Кім.

Згідно із картою ситуації на фронті станом на 5 серпня від  сервісу Deepstatemap, ЗСУ успішно відбивають атаки кремлівської окупаційної армії уздовж усієї лінії фронту.

Зокрема, активні бойові дії тривають на сході України. На Харківщині армія РФ намагається повернути втрачені раніше позиції, але ЗСУ відбивають всі ворожі атаки.

Фото - Deepstatemap.com

Найбільш напружена ситуація наразі на Донбасі. Там окупанти активно обстрілюють на лише позиції українських військових, але й цивільні об'єкти. Противник б'є з артилерії, авіації та іншого важкого озброєння.

У Донецькій області окупанти мають часткові успіхи під Авдіївкою, водночас ЗСУ просунулися в напрямку Слов'янська.

У Запорізькій області ворог накопичує живу силу та техніку. За даними Генштабу, окупанти можуть готувати наступ у цьому напрямку.

Українські бійці у Херсонській області атакують російські склади з боєприпасами та пальним, а також командні пункти. Захисники просуваються на деяких ділянках на півдні, звільнюючи населені пункти.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?