У Молдові впала російська ракета — Данілов
Категорія
Україна
Дата публікації

У Молдові впала російська ракета — Данілов

У Молдові впала російська ракета — Данілов
Джерело:  online.ua

Згідно з даними секретаря Ради національної безпеки й оборони України Олексія Данілова, на територію Молдови 5 грудня впала російська ракета, а не українська.

Джерело: етер  телемарафону "Суспільного"

Данілов підтвердив падіння російської ракети в Молдові

Те, що стосується ситуації по Молдові, по інших країнах – я можу сказати, що ті ракети, які жбурляє Російська Федерація, воно не убезпечує будь-яку країну, яка розташована на нашому кордоні. Я не буду говорити, що там відбувалося на території Польщі, а те, що стосується території Молдови – це точно ракета, яка має відношення до Російської Федерації, - наголосив секретар РНБО.

Олексій Данілов звертає увагу на те, що українські фахівці чудово знають, якого віку ракети вони починають зараз запускати і наскільки вони точні, якщо деякі з них "народилися" в один рік з самам секретарем РНБО.

Богу дякувати, що в них (росіян – ред.) немає надсучасних ракет, які могли б зовсім по іншому завдати нам шкоду, - додав він.

Олексій Данілов також пообіцяв, що за ті ракети, які влучають в об'єкти української енергетичної інфраструктури, – російські загарбники обов'язково будуть нести відповідальність.

Секретар РНБО підкреслив, що Україна разом з міжнародною спільнотою примусить російський військових злочинкців відповідати в Гаазі чи в іншому місці, яке визначить світова спільнота.

Таке не може бути не покаране, – додав Данілов.

Окрім того, він зазначив, що майстерність наших військ ППО продовжує стрімко зростати.

З кожним разом кількість збитих ракет збільшується, і 5 грудня наші захисники успішно збили 60 з 70 ракет, які випустила країна-агресорка під час нового масованого удару по Україні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?