У Нагірному Карабаху сталося нове загострення — є загиблі
Категорія
Світ
Дата публікації

У Нагірному Карабаху сталося нове загострення — є загиблі

У Нагірному Карабаху сталося нове загострення — є загиблі
Джерело:  online.ua

Так зване Міноборони невизнаного Нагірного Карабаху поскаржилося на порушення Азербайджаном режиму припинення вогню і заявило про загибель одного свого військового та поранення ще вісьмох людей.

Джерело: "Радио Азатутюн"JAM-News

Внаслідок загострення у Карабаху є загиблі та поранені

Варто зазначити, що про загострення ситуації в Нагірному Карабаху почали говорити 1 серпня. Представники невизнаної республіки стверджують, що азербайджанські підрозділи намагалися перетнути лінію зіткнення з північної та північно-західної прикордонної зони.

Уже 2 серпня офіційна Москва заявила, що протягом останні днів зафіксувала три порушення режиму припинення вогню азербайджанськими підрозділами у зоні відповідальності російських "миротворців".

Фото — 24tv.ua

3 серпня, як стверджують ватажки Нагірного Карабаху, близько 14:00 за Києвом азербайджанські підрозділи "застосували ударні безпілотники, внаслідок чого смертельно поранено одного військовослужбовця". Згодом там заявили, що поранення отримали ще 8 людей.

Окрім того, пізніше Міністерство оборони Азербайджану підтвердило також загибель під час обстрілу солдата азербайджанської армії. За словами представників відомства, стрілянина велася з території, де тимчасово розташований миротворчий контингент Росії – у напрямку Лачинського району.

Офіційний Баку поки не відреагував на заяви невизнаної Нагірно-Карабаської республіки.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?