У наслідок ракетного удару по Києву загинула щонайменше одна людина
Категорія
Україна
Дата публікації

У наслідок ракетного удару по Києву загинула щонайменше одна людина

У наслідок ракетного удару по Києву загинула щонайменше одна людина
Джерело:  online.ua

За інформацією радника міністра МВС Антона Геращенка, внаслідок влучання ракети кремлівської окупаційної армії у багатоповерховий житловий будинок в Шевченківському районі Києва загинула щонайменше одна людина.

Джерело: "Українська правда"

Наслідки ракетної атаки окупантів по центру Києва 

Радник міністра МВС зазначив, що у наслідок влучання ворожої ракети у багатоповерховий будинок загинув місцевий житель.

Його жінку зараз дістати з-під завалів. Раніше рятувальники винесли з будинків їхню 8-річну дитину, вона лікарні.

Геращенко наголошує, що 36-річна жінка під завалами - громадянка Росії.

У Рівненській області напередодні ввечері о 19:20 було завдано два ракетні удари по об‘єктах цивільної інфраструктури. Зруйновані СТО, мийка та авторозборка. Там, зокрема ремонтували автомобілі для ЗСУ.

Загинули троє людей. Ще двох у важкому стані госпіталізували. Четверо людей отримали легкі пораненя.

На Чернігівщині у суботу ввечері – обстріли з міномету території біля с.Грем’яч (Новгород-Сіверський район). Вночі – обстріли території між селами Леонівка та Галаганівка (Новгород-Сіверський район), обстріл позицій у районі села Гірськ (Корюківський район).

З вечора 25 червня кремлівські окупанти безперервно обстрілюють північні райони Харкова. Один зі снарядів влучив у житловий будинок, попередньо – двоє поранених. Горіли автомобілі, господарчі та складські будівлі. Пошкоджень зазнав медзаклад у 602-му мікрорайоні. Постраждалих немає.

По області загалом протягом доби через обстріли росіян поранено 7 осіб.Одна людина загинула в Золочеві, Богодухівський район.

Окупанти завдавали удари по Харківьскому, Чугуївському, Ізюмському, Богодухівському районах області.

На Луганщині окупанти завдавали авіаударів по Лисичанську, а також в районі Білої Гори. Дуже багато руйнувань. Зруйновано телевізійну вежу, серйозно пошкоджено автомобільний міст, є потрапляння снарядів в житлові та адміністративні будинки, зокрема, будівлю СБУ тощо.

Фото - facebook.com/sergey.gaidai.loga

За добу – одна людина загинула, одна – поранена.

На Донеччині ворог обстрілював позиції ЗСУ та населені пункти в районі бойових дій з стрілецької зброї, танків, артилерії, мінометів, крилатих ракет 9М727, РСЗВ "Град" та "Ураган".

В Авдіївці був обстріляний Авдіївський коксохімічний завод,  район залізничного вокзалу,  школа, гаражний кооператив, футбольний стадіон, трансформатор); у с. Маяки – школа; у Слов’янську, с. Первомайське і смт. Нью-Йорк – житловий сектор.

Загинуло троє, поранено двоє цивільних.

Зранку лунали вибухи у Миколаєві. У Миколаївському районі в суботу ввечері внаслідок влучення боєприпасів і їхніх уламків у с. Шевченкове Шевченківської громади виникла пожежа на території приватного домоволодіння.

Баштанський район: з 23:30 до 05:00 були обстріли поза межами населених пунктів, влучання були по сільськогосподарських угіддях. Потерпілих немає.

Тривають обстріли у Березнегуватській громаді. Продовжуються обстріли сіл по лінії розмежування. Інформація щодо потерпілих і пошкоджень уточнюється.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?