У Парижі чоловік влаштував стрілянину на вулиці — є загиблі та поранені
Категорія
Світ
Дата публікації

У Парижі чоловік влаштував стрілянину на вулиці — є загиблі та поранені

У Парижі чоловік влаштував стрілянину на вулиці — є загиблі та поранені
Джерело:  online.ua

23 грудня у Парижі чоловік відкрив стрілянину на вулиці. Загинуло двоє людей, поранення отримали четверо осіб. Нападника вже затримали.

Джерело: Le Parisien

У Парижі сталася стрілянина

Стрілянина сталася на вулиці д'Енг'єн у 10-му окрузі Парижа.

За інформацією ЗМІ, стрілянина сталася в Курдському культурному центрі Ахмет-Кая.

69-річний чоловік відкрив вогонь у кількох людей. Підозрюваний є громадянином Франції на пенсії, раніше працював машиністом SNCF (державне підприємство, що завідує залізницями Франції).

Поліція знайшла у нього зброю під час затримання.

Відкрито кримінальне провадження за статтею вбивство, умисне вбивство та насильство при обтяжуючих обставинах.

У 2021 році цей чоловік напав із шаблею на центр мігрантів у 12-му окрузі Парижа, а 12 грудня вийшов із в’язниці. Він перебував під судовим наглядом і мав заборону на володіння зброєю.

Штаб поліції попросив парижан «уникати цього району» і «дозволити екстреним службам втрутитися». Околиці району також перегородили, а жителів просять залишатися ізольованими.

Стався напад із вогнепальної зброї. Дякуємо силовикам за швидкі дії. Прокуратура продовжує розбиратися в тому, що сталося. Усі наші думки зараз про жертв і свідків цієї трагедії, — написав у Twitter заступник мера міста Еммануель Грегуар.

Також відомо, що двоє з поранених потребують невідкладної медичної допомоги.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?