У Польщі спрогнозували вирішальні місяці війни України проти РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

У Польщі спрогнозували вирішальні місяці війни України проти РФ

У Польщі спрогнозували вирішальні місяці війни України проти РФ
Джерело:  online.ua

Голова Бюро нацбезпеки Польщі Павло Солох спрогнозував, що наступні місяці стануть вирішальними у війні України проти кремлівської окупаційної армії.

Джерело:   Polsat News

У Польщі прогнозують вирішальний етап війни України з РФ 

Солох зазначив, що кремлівська армія використовує на Донбасі тактику килимових бомбардувань, але не має високоточної зброї, тому не взмозі досягти якихось успіхів.

Усі чекають наступу, тому що наступ міг би створити підстави для якихось переговорів - чи про мир, чи хоча б про припинення вогню. Нічого подібного поки що не відбувається. Все вказує на те, що найближчі два місяці можуть стати вирішальними, - зазначив Солох.

На його думку, вже в жовтні можна очікувати принципових рішень, які остаточно визначать подальшу долю цієї війни.

Водночас він не виключає, що російсько-українська війна може затягнутися надовго.

Росія послідовно не відмовляється від завоювання всієї України, навіть якщо на це підуть роки. Це чимось нагадує ситуацію у 18 сторіччі, коли царська Росія завоювала спочатку Україну, а потім - Кримське ханство. На це знадобились роки. Я думаю, що це позиція російської еліти, - припустив Солох.

Фото -  facebook.com/GeneralStaff.ua

Між тим офіційний Кремль відреагував на пропозицію президента Туреччини Реджепа Таїпа Ердогана щодо проведення зустрічі президентів Володимира Зеленського та РФ Володимира Путіна.

За словами речника кремлівського диктатора та військового злочинця Володимира Путіна Дмитра Пєскова, Росія вітає ініціативу турецького президента, але не підтверджує готовність Путіна зустрітися із Зеленським.

Водночас представник Кремля знову звинуватив Україну в блокуванні переговорного процесу.

Але ви знаєте, що українська делегація переговірників, що називається, "пішла з радарів". У цьому плані зараз ніякого переговорного процесу немає, - цинічно заявив Пєсков.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?