У Путіна миттєво зреагували на слова Зеленського про держпереворот
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна миттєво зреагували на слова Зеленського про держпереворот

У Путіна миттєво зреагували на слова Зеленського про держпереворот
Джерело:  online.ua

26 листопада незмінний речник Кремля Дмитро Пєсков почав стверджувати, що команда російського президента Володимира Путіна "ніколи не мала планів брати участь у держперевороті в Україні" - такою була його реакція на одну із останніх заяв українського лідера Володимира Зеленського.

Джерело: російський "Інтерфакс"

Кремль прокоментував заяву Зеленського щодо держперевороту

У повідомленні російської інформаційної агенції вказано, що представники ЗМІ попросили Дмитра Пєскова прокоментувати слова Зеленського про "підготовку держперевороту в Україні за участю Росії" в ході спілкування з ним у п'ятницю.

"Росія не мала жодних планів брати участь. І Росія ніколи не займається взагалі такими справами", - цинічно відповів прессекретар Володимира Путіна.

Як уже згадувалося раніше, під час пресмарафону 26 листопада український лідер Володимир Зеленський неочікувано для всіх повідомив, що має у розпорядженні дані про можливу підготовку державного перевороту в Україні на 1-2 грудня. Окрім того, він звернув увагу на те, що в це питання готовий включитися відомий олігарх Рінат Ахметов.

Як стверджує Володимир Зеленський, у спецслужб є аудіозаписи, на яких "представники з України скажімо так з представниками Росії скажімо так, обговорюють участь Ріната Ахметова в державному перевороті в Україні".

"Я вважаю, що це підстава, образа для Ахметова, його втягують у війну проти держави Україна. Вважаю, що він розпочав їїї, вважаю, що це буде його велика помилка, тому що не можна воювати проти свого народу та обраного ним президента. Вважаю, що це його оточення втягує його в таку війну… Я щодо цього дуже спокійний, я вважаю, він може про це не знати. Або знати. Я запрошую Ріната Ахметова на Банкову послухати ту інформацію, якою можна поділитися. Або до відповідних органів…", — додав український президент.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?