Путін неочікувано погодився на пропозицію Байдена щодо Донбасу
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін неочікувано погодився на пропозицію Байдена щодо Донбасу

Путін неочікувано погодився на пропозицію Байдена щодо Донбасу
Джерело:  online.ua

Представник російського президента Володимира Путіна, Дмитро Пєсков, заявив, що Кремль не проти участі США у переговорах щодо ситуації на Донбасі. Саме такою була реакція офіційної Москви на пропозицію американського лідера Джо Байдена.

Джерело: "РБК-Україна"

Путін заявив, що не проти участі США в переговорах по Донбасу

Команда Володимира Путіна назвала доцільною участь США у переговорах по Донбасу, адже російська влада переконана, що "саме Вашингтон керує Києвом". Вона вважає, що участь США у переговорах по Донбасу може змусити Україну виконувати мінські домовленості.

"Наскільки ми розуміємо, США мають вплив, істотним впливом на те, що відбувається в Києві. І США мають істотним впливом на рішення, що приймаються. Я маю на увазі рішення українського керівництва", - цинічно зазначив незмінний речник Кремля.

Він також почав скаржитися, що Штати досі ніяк не вплинули на Україну в цьому питанні.

Не можна також не звернути увагу на те, що зараз Білий дім активно готує візит до РФ заступниці Держдепу з політичних питань Вікторії Нуланд. Цілком можливо, це відбудеться у листопаді.

Як стверджують інсайдери, Нуланд може зустрітися із заступником голови адміністрації президента Росії Дмитром Козаком.

Як уже згадувалося раніше, нещодавно український лідер Володимир Зеленський під час виступу на форумі YES допустив можливість повномасштабної війни з Росією. Після цього офіційна Москва почала скаржитися, що український президент "не думає про спільне майбутнє України та Росії".

Окрім того, нещодавно Дмитро Пєсков заявив, що в українців "родинні стосунки" з російським народом. А скандальний російський дипломат Сергій Лавров поскаржився, що Україна "клянчить гроші у заходу" через завершення будівництва "Північного потоку-2".

Читайте також:

  • ТКГ знову не вдалося домовитися про обмін полоненими і розблокування КПВВ.

  • Ведення переговорів ТКГ у Мінську є програшем української дипломатії — Безсмертний.

  • Окупанти на Донбасі почали навчання одночасно з російсько-білоруськими маневрами — розвідка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?