У РФ створили Дніпровську групу військ через значні втрати у війні — розвідка Британії
Категорія
Політика
Дата публікації

У РФ створили Дніпровську групу військ через значні втрати у війні — розвідка Британії

У РФ створили Дніпровську групу військ через значні втрати у війні — розвідка Британії
Джерело:  online.ua

Під час нібито візиту Путіна на окуповану частину України в низці розЗМІ повідомляли, що російський диктатор зустрівся з новими групами військ “Днепр” і “Восток”. Розвідка Британії проаналізувала з чим пов’язано створення угруповань.

Джерело: Міноборони Британії

РФ створила Дніпровську групу військ на Півдні України

У розвідці Міноборони Британії послалися на кремлівський пресреліз про візит президента Путіна на окупований південь України, де глава Росії відвідав групу “Днепр”.

Повідомляється, що це одна з перших згадок Дніпровської групи військ (ДГВ). Зазначається, що група військ у розумінні РФ є великим, організованим за завданням оперативним формуванням.

Поява нової групи військ, за словами розвідників, свідчить про те, що початкова організація сил була вимушена “еволюціонувати” через значні втрати.

На початку вторгнення війська РФ були організовані в групи сил, прив’язані до військових округів у Росії, такі як Західна та Центральна групи військ.

 Місія ДГВ ймовірно, полягатиме у захисті південного сектору окупованої частини України, а особливо південно-західного флангу, який наразі позначений річкою Дніпро, — йдеться у повідомленні

Навіщо Путін приїхав на Херсонщину

Представник президента у парламенті Федір Веніславський назвав основні причини візиту Путіна в Україну. Серед них дублювання поведінки Зеленського та затьмарення відсутності успіхів у Бахмуті.

За словами Веніславського, візит Путіна на Херсонщину є фактичним дублюванням того, що робить президент України з перших днів.
Таким чином Путін демонструє саме внутрішній аудиторії те, що він також відвідує тимчасово окуповані території та зону бойових дій.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?