Зупиніть це безумство — у РФ діти на концерті зображали могили солдатів ДСВ
Категорія
Світ
Дата публікації

Зупиніть це безумство — у РФ діти на концерті зображали могили солдатів ДСВ

Зупиніть це безумство — у РФ діти на концерті зображали могили солдатів ДСВ
Джерело:  online.ua

У Росії, у місті Лихославль, на честь святкування Дня перемоги 9 травня діти підготували доволі неоднозначну виставу - під час неї школярі зображали могили загиблих червоноармійців.

Джерело: Твіттер Рустема Адагамова

Фотодоказ першим оприлюднив російський блогер Рустем Адагамов. Вистава, ймовірно, відбувалась в актовому залі школи. Сцена була прикрашена плакатом до 9 травня.

Діти зображали могили загиблих солдатів ДСВ

На світлині добре видно, як діти у формі солдатів Червоної армії стають на коліна, спираючись головою в підлогу. Над собою вони підняли "стели" з іменами загиблих. Таким чином діти показували кладовище. Блогер не приховує, що його шокувала така "вистава".

"У Лихославлі парад малишкових військ, а тут малишкове кладовище – діти зображують могили полеглих. Хтось повинен зупинити це безумство. Країна зовсім недоумкувата" – написав Адагамов.

Як на це дійство відреагували користувачі мережі

"Це хвороба; Ця країна в пошуках пекла; Це жах та ідіотизм... навіщо дітей до цього привчають?; мені хочеться плакати, коли я це бачу; відпустіть дітей, злочинці! Вони ж їх просто змушують подібне робити; Вони навіть перевершили маразм КНДР. Це що - то схоже на танці мисливців печерних язичницьких часів перед походом на мамонта; просто знущання над дітьми та над Днем перемоги; Мені соромно, що я тут живу; скільки фантазії у цих звірів... Нічого святого не залишилося: можна і над дітьми і над предками знущатися і робити піар на кістках ...; Цей жахливо. Ще гірше, що багато хто не усвідомлює як це жахливо. Ви розумієте, що це ж просто культ смерті в країні ((Воно й не дивно, якщо в центрі столиці лежить мертве тіло і ще десятки могил навколо. По суті в енергетичному центрі країни - кладовище. Чому ми тоді дивуємося?", - коментують цю новину користувачі мережі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?