У Росії мобілізують 300 тисяч резервістів — Шойгу
Категорія
Політика
Дата публікації

У Росії мобілізують 300 тисяч резервістів — Шойгу

У Росії мобілізують 300 тисяч резервістів — Шойгу
Джерело:  online.ua

21 вересня очільник Міністерства оборони РФ Сергій Шойгу почав стверджувати, що в Росії буде мобілізовано 300 тисяч резервістів.

Джерело: росЗМІ

Шойгу заявив про намір мобілізувати 300 тисяч резервістів

У Росії великий мобілізаційний ресурс. Під час часткової мобілізації призвуть 300 тисяч резервістів загалом, - заявив Сергій Шойгу.

Окрім того, очільник Міноборони РФ традиційно збрехав, що Україна уже втратила "половину армії". В той час як армія Росія "всього 5937 людей".

Володимир Путін оголосив про часткову мобілізацію.

21 вересня російський диктатор Володимир Путін виступив з новим зверненням до громадян РФ.

Під час своєї промови очільник Кремля оголосив часткову мобілізацію у Росії.

Призову на військову службу підлягатимуть лише громадяни, які зараз перебувають у запасі і передусім ті, хто проходив службу в рядах збройних сил, має певні військово-облікові спеціальності та відповідний досвід, – заявив Володимир Путін.

Окрім того, російський диктатор знову почав погрожувати Заходу ядерним ударом на тлі поразок армії РФ в Україні.

У разі загрози територіальній цілісності нашої країни, для захисту Росії і нашого народу ми, безумовно, використаємо всі наявні в нашому розпорядженні засоби. Це не блеф, — заявив Путін під час свого звернення до росіян.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?