У Росії починається паніка на тлі новин про майбутній контрнаступ ЗСУ
Категорія
Політика
Дата публікації

У Росії починається паніка на тлі новин про майбутній контрнаступ ЗСУ

У Росії починається паніка на тлі новин про майбутній контрнаступ ЗСУ
Джерело:  online.ua

За словами американських аналітиків, в інфопросторі Росії почали наростати панічні настрої на тлі новин про сповільнення наступу армії РФ, а також підготовки до потужного контрнаступу Збройних сил України.

Джерело:  ISW

Іноземні експерти звертають увагу на те, що нещодавно колишній президент РФ Дмитро Медведєв публічно підтвердив, що Кремль знає про підготовку українського контрнаступу та вже, мовляв, готується до його стримування.

Представники Інституту вивчення війни дійшли висновку, що новий "великий" наступ окупантів, схоже, "наближається до кульмінації".

Саме тому у країні-агресорці почали посилюватися панічні настрої.

Російському військовому командуванню необхідно буде перекинути значну кількість сил на фронт, щоб або запобігти кульмінації, або розпочати нові наступальні операції, і малоймовірно, що такі сили існують у достатньому обсязі для того, щоб зробити і те, і інше.

Що ще зафіксували аналітики ISW

За словами іноземних експертів, відомі особи у Росії дедалі частіше створюють інформаційні приводи про майбутній контрнаступ ЗСУ.

Окрім того, наголошується, що ватажок окупантів у Криму Сергій Аксьонов вже встиг створити на півострові приватну військову компанію, пов'язану з "Вагнером".

Деякі російські блогери розкритикували військове командування РФ за те, що воно продовжує наступати на Вугледар неефективними лобовими атаками у стилі "людської хвилі". Російські війська провели обмежені атаки вздовж лінії Куп'янськ-Сватове-Кремінна.Також вони досягли успіхів у Бахмуті та його околицях і здійснили наземні атаки в районі Авдіївки-Донецька.

Окрім того, зазначається, що Генштаб ЗСУ виправив свою заяву від 23 березня про те, що армія РФ втікла з Нової Каховки на Херсонщині.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?