У Росії уже почали формувати батальйони тероборони
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії уже почали формувати батальйони тероборони

У Росії уже почали формувати батальйони тероборони
Джерело:  online.ua

За словами губернатора Бєлгородської області РФ В'ячеслава Гладкова, у регіоні розпочалося формування батальйонів територіальної оборони, які у разі потреби будуть "захищати" область.

Джерело: Телеграм-канал В'ячеслава Гладкова

В Бєлгородській області РФ кинулися формувати батальйони тероборони

Гладков цинічно береше, що з перших днів початку спеціальної військової операції (війни з Україною - ред.) до нього почала звертатися велика кількість мешканців Бєлгородської області. Мовляв, росіяни самостійно пропонували розпочати підготовку і формування загонів територіальної оборони або самооборони.

Таке рішення ми ухвалили, - додав губернатор.

Гладков також стверджує, що влада області має намір сформувати декілька батальйонів з тих, хто з якихось причин не був мобілізований, однак хоче отримати бойовий досвід та "захищати" територію РФ.

Фото — telegram.org

Він також запевнячє, що охочих будуть навчати досвідчені інструктори, які брали участь у "локальних війнах". Як стверджує губернатор, вони планують проводити тренування та бойове згуртування загонів на території всіх прикордонних районів області.

Не можна також не згадати про те, що ще 22 листопада Гладков офіційно підтвердив, що в області Росії почали будувати оборонну "засічну лінію", а також готуються до можливого "нападу" з боку України.

Я кажу про формування бєлгородської лінії – бєлгородська засічна лінія, - заявив тоді він.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?