У розвідці Великої Британії підтвердили націленість армії РФ на знищення енергосистеми України
Категорія
Україна
Дата публікації

У розвідці Великої Британії підтвердили націленість армії РФ на знищення енергосистеми України

У розвідці Великої Британії підтвердили націленість армії РФ на знищення енергосистеми України
Джерело:  online.ua

Аналітики військової розвідки Міноборони Великої Британії зазначають, що численні масовані ракетні атаки окупаційної армії РФ по енергосистемі України є одним з ключових елементів нової військової доктрини Кремля. 

Джерело: Twitter-сторінка Міноборони Великої Британії

Окупаційна армія РФ продовжить масовані ракетні атаки по енергосистемі України 

Зокрема, аналітики з розвідки Міноборони Великої Британії наголошують, що масовані ракетні атаки окупантів по Україні стали першим прикладом спроб Кремля реалізувати  концепцію Стратегічної операції зі знищення критично важливих цілей.

За інформацією розвідки Міноборони Великої Британії, в Кремлі планували, що відповідно до концепції SODCIT, будуть використовуватись ракети великої дальності для ураження об'єктів критичної інфраструктури, щоб деморалізувати населення і зрештою змусити лідерів держави капітулювати.

Удари Росії продовжують викликати перебої в електропостачанні, що призводить до невиборчих масових гуманітарних проблем по всій Україні. Проте ефективність SODCIT як стратегії, ймовірно, знизилася, тому що Росія вже витратила більшу частину своїх відповідних ракет проти тактичних цілей, зазначається у повідомленні.

Крім того, оскільки Україна провела успішну мобілізацію протягом дев'яти місяців, матеріальний та психологічний ефект від SODCIT, ймовірно, буде меншим, ніж якби вона була розгорнута у початковий період війни, - наголосили в Міноборони Великої Британії.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?