У США з'явився "Медведчук" у спідниці для дискредитації України — експерт
Категорія
Світ
Дата публікації

У США з'явився "Медведчук" у спідниці для дискредитації України — експерт

У США з'явився "Медведчук" у спідниці для дискредитації України — експерт
Джерело:  online.ua

Ні для кого не секрет, що існує потужний "російський пул" у Республіканській партії США, ядром якого є трампісти. Військовий експерт Олександр Коваленко попереджає, що агентів Кремля можна також знайти і серед демократів. За його словами, насамперед йдеться про політикиню Тулсі Габбард, яка зробить усе можливе, щоб дискредитувати Україну.

Джерело: "24 Канал"

Експерт попередив про план дискредитації України

Згідно з даними Олександра Коваленка, зараз команда Путіна намагається запустити у Штатах масштабну антиукраїнську кампанію.

Він звертає увагу на те, що такі дії мають на меті формування електоральних поглядів в американців, які будуть орієнтовані на антиукраїнську риторику.

Тобто той із політиків, хто підтримує Україну, повинен мати менше шансів на голоси виборців, що у передвиборчий період для багатьох політиків є критичним значенням. Таким чином через ретрансляцію українофобії в США, використовуючи обидві партії, Кремль планує підірвати підтримку України, - пояснює військовий експерт.

Олександр Коваленко також попереджає, що ключовим ретранслятором українофобії повинна стати демократка Тулсі Габбард.

Що важливо знати про Тулсі Габбард

За словами військового експерта, ще 7 років тому Габбард робила усе можливо, щоб заблокувати створення в Сирії безпольотної зони. Як відомо, у цьому був безпосередньо зацікавлений Путін.

Авіація РФ вже тоді масово бомбила лікарні, школи та житлові квартали в районах, які не контролюються військами Башара Асада, - нагадує Коваленко.

Що важливо також розуміти, демократка цинічно звинувачувала Захід у тому, що він нібито "спровокував" Путіна на війну, зокрема (увага) розміщенням в Україні "біолабораторій", які розробляли біологічну зброю.

Тулсі Габбард (Фото - facebook.com)

Так, навіть у Демократичній партії США опинився свій "Медведчук". Найближчим часом Габбард братиме активну участь у дискредитації України через критику політики Джо Байдена, а також поширення наративів російської пропаганди через американські ЗМІ. Також очікується активізація інших демократичних "шісток" Кремля в США, - наголошує експерт

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?