У центрі Донецька прилетіло на похорон командувачки окупантів
Категорія
Україна
Дата публікації

У центрі Донецька прилетіло на похорон командувачки окупантів

У центрі Донецька прилетіло на похорон командувачки окупантів
Джерело:  online.ua

Кремлівські пропагандисти почали розповсюджувати інформацію про те, що центр Донецька, де проходило прощання з командиркою окупантів Ольгою Качурою, був обстріляний. Команда Володимира Зеленського уже спростувала причетність ЗСУ. 

Джерело: росЗМІ,  Медуза  з посиланням на заяву радника ОП Михайла Подоляка, нардеп Олексій Гончаренко у  Facebook

Росіяни заявляють по удар по центру Донецька

Російські бойовики почали цинічно брехати, що церемонію у драмтеатрі перервали через обстріли з боку Збройних сил України. За їхніми словами, усіх присутніх евакуювали у бомбосховище.

Росмедіа уже поширюють новини, про двох загиблих та п'ятьох поранених в результаті обстрілу.

У Головному управлінні розвідки Міноборони України уже відреагували на заяви окупантів, зазначивши,, що не володіють інформацією щодо обстрілів Донецька.

Як стверджує депутат Олексій Гончаренко, сталося влучання і у драмтеатр, і у готель "Донбас Палас" неподалік. Він повідомляє, що в готелі жили кадирівці.

Варто зазначти, що представник ОПУ Михайло Подоляк спростував звинувачення окупантів, що удар по центру Донецька нанесли ЗСУ.

По Донецьку б'ють лише самі росіяни — чи корпусу народної міліції невизнаних кримінальних республік. Тому безглуздо нам завдавати ударів по якихось заходах у Донецьку. Всі ці вибухи (потрібні - ред.) тільки для того, щоб показати: дивіться, які звірі на тій стороні, давайте більш інтенсивно мобілізуватись і йти вбивати українців далі, - наголосив Подоляк.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?