У якому році Україна виграє війну й розгромить армію РФ — прогноз Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

У якому році Україна виграє війну й розгромить армію РФ — прогноз Зеленського

У якому році Україна виграє війну й розгромить армію РФ — прогноз Зеленського
Джерело:  online.ua

29 січня глава держави Володимир Зеленський скликав нове засідання Ставки верховного головнокомандувача. Президент заявив, що переконаний у перемозі України у війні над Росією уже в 2023 році.

Джерело:  сайт  Офісу президента України,  Зеленський  у Telegram

Зеленський спрогнозував рік перемоги України у війні проти Росії

За словами українського лідера, під час чергового засідання Ставки він заслухав доповіді командувачів військ щодо оперативної обстановки на фронті, зокрема на Донецькому напрямку та на півдні.

Окрім того, команда президента розглянула нові дані від Головного управління розвідки про можливі дії та провокації армії Російської Федерації на найближчий період.

Учасники засідання обговорили забезпечення ключових потреб сил оборони України в основних зразках озброєння, військової техніки та боєприпасів для проведення операцій, запланованих на 2023 рік. А ще приділили увагу виробництву, постачанню та ремонту озброєння, військової техніки й боєприпасів для потреб сил оборони України, - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що члени Ставки встигли розглянути питання вдосконалення системи індивідуальної та колективної підготовки особового складу підрозділів.

2023-й має бути й обовʼязково буде роком нашої перемоги!, - пообіцяв глава держави.

Не можна також не згадати про те, що нещодавно Володимир Зеленський публічно попередив українців та міжнародних партнерів про те, що очільник Кремля Володимир Путін почав активно готуватися до нової хвилі агресії проти нашої країни.

За його словами, окупанти продовжують посилювати тиск на Бахмутському, Вугледарському та інших напрямках фронту.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?