Санкції США проти члена команди Зеленського — як на це відреагували у президента
Категорія
Політика
Дата публікації

Санкції США проти члена команди Зеленського — як на це відреагували у президента

Санкції США проти члена команди Зеленського — як на це відреагували у президента
Джерело:  news.liga.net

12 січня заступниця очільника фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук прокоментувала санкції американської влади проти одного із членів команди українського лідера Володимира Зеленського та народного обранця від СН Олександра Дубінського. Політикиня звернула увагу на те, що кроки і висловлювання останнього доволі часто не збігалися з позицією фракції, тому рішення США можна зрозуміти. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на LIGA.net.

"Кроки і висловлювання Олександра Дубінського часто не збігалися з позицією фракції "Слуга народу". Тому буде коректним, якщо такі особисті події коментуватиме сам Олександр Дубінський", — наголосила Євгенія Кравчук.

Як стверджує політикиня, на фракції поки не обговорювали внесення Дубінського до списку санкцій. За її словами, народним обранцям потрібен час, щоб вивчити це питання і обговорити його разом. Окрім того, Кравчук нагадала, що офіційна позиція нашої країни завжди полягала в тому, що втручання в процес виборів у будь-якій країні неприпустиме.

Як уже згадувалося раніше, 11 січня офіційно стало відомо, що влада США запровадила санкції проти 7 громадян та 4 засобів масової інформації України через втручання у президентські вибори Сполучених Штатів. Під санкційний удар Штатів потрапили: народний обранець від "Слуги народу" Олександр Дубінський, експомічник нардепа Андрія Деркача Дмитро Ковальчук, колишній прокурор ГПУ Костянтин Кулик, екснардеп-утікач Олександр Онищенко, а також оточення Деркача – Антон Симоненко, Андрій Теліженко, Петро Журавель. Окрім того, також санкції запровадили проти 4 сайтів "Ера-Медіа", Only News, NabuLeaks та "Скептик".

Варто також нагадати, що нещодавно нардеп Андрій Деркач опублікував аудіоматеріали, які, як запевнив він сам, підтверджують, що новообраний президент США Джозеф Байден впливав на п’ятого президента України Петра Порошенка. У команді лідера "ЄС" "плівки Деркача" назвали спробою вплинути на відносини США і України, а в штабі Байдена цей матеріал назвали відредагованою "діркою від бублика".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що демократи США знайшли новий спосіб усунути Трампа від влади.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?