У Зеленського відреагували на погрози команди Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

У Зеленського відреагували на погрози команди Путіна

У Зеленського відреагували на погрози команди Путіна
Джерело:  online.ua

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк, реагуючи на останні погрози з боку заступника глави адміністрації президента РФ Дмитра Козака, звернув увагу на те, що російська машина пропаганди працює "на посилення напруження ситуації і на посилення тиску".

Джерело: "Українська правда"

Як на погрози Кремля відреагувала команда Зеленського

"Ось чому нас точно вже не здивувати, так це погрозливою риторикою з Москви. Для чого це їм потрібно? Дуже просто: їх машина пропаганди працює на посилення напруження ситуації і на посилення тиску. Важливо розуміти: це тиск не тільки на Україну, а й на інших учасників Нормандського формату, на всі ті країни, які підтримують нашу територіальну цілісність", - наголосив Михайло Подоляк.

Він також звернув увагу на те, що наша країна точно не зацікавлена в будь-якої ескалації військового протистояння.

За словами члена команди Володимира Зеленського, українська армія готова до будь-якого розвитку подій, однак державний пріоритет залишається незмінним - це завжди ставка на пошук дипломатичного рішення для припинення війни.

"Україна цінує кожне життя своїх громадян і тому для нас загострення ситуації на Донбасі - це дійсно серйозно. Це не риторика, що не пропаганда, і не дипломатичні ігри. А ось те, що Росія використовує загибель людей для чергових політичних маніпуляцій, - весь світ чітко бачить", - підсумував представник Офісу президента.

Як відреагував Білий дім на загострення на Донбасі

Пентагон офіційно повідомив, що стурбований новинами про загострення ситуації на Донбасі, а Європейське командування збройних сил США привело війська в бойову готовність найвищого рівня після того, як Росія почала активно стягувати війська до кордону з Україною.

На останні події також відреагував американський ліде Джо Байден. Він подзвонив Володимиру Зеленському та запевнив, що Україна не залишиться один на один в боротьбі з Росією.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?