У Зеленського вирішили долю міжнародного авіасполучення при локдауні
Категорія
Політика
Дата публікації

У Зеленського вирішили долю міжнародного авіасполучення при локдауні

У Зеленського вирішили долю міжнародного авіасполучення при локдауні
Джерело:  apostrophe.ua

Міжнародне сполучення не зазнає блокування у разі введення по всій Україні повного локдауну через коронавірусу COVID-19. Такими планами поділилися у парламентській фракції "Слуга народу". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Апостроф".

За словами народного депутата Юрія Камельчука, водночас передбачаються обмеження на внутрішні рейси Україною.

"Наскільки я знаю, ніхто не збирається закривати повітряні шляхи, тобто люди зможуть вилітати за кордон. Тобто новорічний відпочинок вдасться тим, хто його планує", - пояснив посадовець.

Він нагадав, безпосередньо в Україні карантинні обмеження на авіацію можуть бути схожими на тлі, що вводили для стримування COVID-19 ще навесні.

Нагадаємо, введення повного локдауну наразі на обговоренні у Верховній Раді та уряді. Згідно з неофіційними подробицями, які публікуються у медіа та з боку окремих посадовців, йдеться про суворі обмеження безпосередньо на різдвяні та новорічні свята, які не допустять погіршення ситуації. Йдеться про обмеження роботи закладів та, ймовірно, навіть транспорту.

Станом на ранок 1 грудня в Україні зафіксували 745 123 випадків коронавірусу COVID-19, за попередню добу нових діагнозів встановили 12 498.Загальна кількість летальних випадків вже сягнула 12 548.

Як повідомляв ONLINE.UA, європейська влада виступила з негативним прогнозом щодо відновлення авіасполучення на тлі пандемії коронавірусу й карантину. Наразі фахівці Євроконтролю з організації повітряного руху в регіоні мають три сценарії відновлення. Передбачається, що до 2024 року європейський пасажирський трафік у повітрі може не досягти показників 2019 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?