Падіння хмарочоса в Ірані: з'явилися нові драматичні фото і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Падіння хмарочоса в Ірані: з'явилися нові драматичні фото і відео

Падіння хмарочоса в Ірані: з'явилися нові драматичні фото і відео
Джерело:  Presstv.ir.

У мережі з'явилися нові фото і відео з місця падіння хмарочоса Plasco в іранській столиці Тегерані.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Presstv.ir.
Нагадаємо, пожежа в хмарочосі почалася вранці 19 січня, за словами екстрених служб, для загоряння не було ніякої очевидної причини. Пожежники боролися з вогнем протягом кількох годин до обвалу будівлі, в той час, як поліція не підпускала власників магазинів і інших людей, які намагалися забрати з приміщення цінні речі.
Під час обвалення будівлі, що горіла, 30 пожежників загинули. Керівник аварійно-рятувальних служб міста заявив, що щонайменше 70 людей отримали поранення і 23 госпіталізовані.
Читайте також: Укра їнець скинув новий iPhone з найвищого будинку в світі: з'явилося відео
У свою чергу мер Тегерана Мохаммад Бакер Калібаф повідомив, що від 20 до 25 осіб, як вважають рятувальники, залишилися під уламками будівлі. Відзначається, що один з пожежних відправив повідомлення своєму колезі, в якому написав, що він живий і з ще кількома людьми в машинному відділенні будівлі.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше сталася пожежа в одному з найвищих хмарочосів світу - Sulafa Tower в місті Дубаї, в Об'єднаних Арабських Еміратах.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?