Стрілянина по дитині в Дніпрі: з'явилися нові деталі і відео
Категорія
Події
Дата публікації

Стрілянина по дитині в Дніпрі: з'явилися нові деталі і відео

Стрілянина по дитині в Дніпрі: з'явилися нові деталі і відео
Джерело:  online.ua

В рамках розслідування, відкритого у справі про  стрілянину в Дніпрі, в результаті якої постраждав шестирічний хлопчик, опитають працівників і учнів шкіл.


Про це в ході розмови з журналістами заявила глава відділу комунікації Головного управління Національної поліції України в Дніпропетровській області Анна Старчевська, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "112.ua".


Старчевська пояснила, що на момент інциденту на вулиці 20 років Перемоги в арці, повз яку проходила дитина з батьками, очевидці бачили підлітків.


Читайте також: Стрілянина по малюкові в Дніпрі: з'явилися фото і нові подробиці


"Ми будемо опитувати учнів і персонал шкіл поблизу для того, щоб встановити, хто з хлопчиків міг говорити про те, що у нього є пневматична зброя", - зазначила Старчевська.



Нагадаємо, 23 січня в Дніпрі невідомі вистрілили в шестирічну дитину, яка разом з батьками проходила по вулиці.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що  життю потерпілого в результаті стрілянини в Дніпрі хлопчика нічого не загрожує.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?