У ватажка ДНР пояснили, чому не відбирають стадіон Ахметова в Донецьку
Категорія
Події
Дата публікації

У ватажка ДНР пояснили, чому не відбирають стадіон Ахметова в Донецьку

У ватажка ДНР пояснили, чому не відбирають стадіон Ахметова в Донецьку
Джерело:  Вести.ru

Бойовики угруповання ДНР не "націоналізують" стадіон "Донбас Арена", що належить українському олігарху  Рінату Ахметову, з огляду на те, що він не приносить дохід.


Про це заявив колишній рижанин, а нині "радник" ватажка угруповання ДНР Олександр Казаков, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю латвійському виданню "Вести".


Читайте також: У Ахметова домоглися хитрої формули, електрика в Україні на 20% дорожче, ніж могла б бути - експерт


"Донбас-арена" нічого не виробляє і не буде приносити ніякого доходу в казну. А вартість її вмісту така висока, що ми віддамо на це десяту частину пенсій. Так навіщо нам ці іграшки? Нехай собі стоїть до часу, поки їсти не просить. А Ахметов нехай її утримує, якщо не хоче, щоб там все розвалилося", - сказав Козаков.


Відзначимо, що Казакова вислали з Латвії за підозрою в розпалюванні расової ненависті та закликів до насильства з міркувань національної безпеки.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  у водіїв з гуманітарного конвою для Донбасу штабу Ріната Ахметова вилучили армійські рації і комплектуючі до них.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?