Чиновниця Путіна відзначилася новим "наїздом" на європейців
Категорія
Світ
Дата публікації

Чиновниця Путіна відзначилася новим "наїздом" на європейців

Чиновниця Путіна відзначилася новим "наїздом" на європейців
Джерело:  ТАРС

Офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова заявила, що за звинуваченнями Росії в спробі державного перевороту в Чорногорії стоїть влада цієї країни.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.
Захарова заявила, що "це не нова кампанія, вона просто проходить новий етап своєї розкрутки".
"Звичайно, за цією кампанією стоїть чорногорська влада, як ми розуміємо", - додала чиновниця.
Також Захарова звинуватила прем'єр-міністра Чорногорії Душко Марковича в тому, що він "не втримався від того, щоб долучитися до участі у використанні тези, що широко вживається в США і країнах ЄС, про втручання деяких російських спецслужб у виборчі процеси".

Читайте також: Г учні звинувачення Кремлю від Чорногорії: у Путіна мляво відповіли
Чиновниця додала, що "природно, ніяких свідчень, які здатні були б підтвердити ці оголошення, ні чорногорські офіційні особи, ні західні ЗМІ не надають".
При цьому офіційний представник Кремля Дмитро Пєсков напередодні, 20 лютого, заявив, що подібні звинувачення дуже серйозні і мають потребу в обгрунтуванні.
Нагадаємо, 16 жовтня минулого року за підозрою в підготовці терактів в Чорногорії затримали 20 громадян Сербії.
За версією слідства, затримані збиралися розстріляти мітинг опозиції, після чого спровокувати його учасників на захоплення парламенту і арешт Джукановича. Через 11 днів одне з сербських видань повідомило, що кілька росіян вислали з Сербії за підготовку терактів.
Користувачі соцмереж на подібні заяви відреагували миттєво.




Як повідомляв ONLINE.UA, спеціальний прокурор Чорногорії Мілівое Катніч заявив, що спецслужби Росії стоять за плануванням державного перевороту в країні 16 жовтня 2016 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?