Це місто зупинило Путіна: в Україні висловилися про господаря Євробачення, який не відбувся
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Це місто зупинило Путіна: в Україні висловилися про господаря Євробачення, який не відбувся

Це місто зупинило Путіна: в Україні висловилися про господаря Євробачення, який не відбувся
Джерело:  online.ua

Проведення пісенного конкурсу Євробачення-2017 потрібно було доручити не Києву, а Дніпру.
Про це в інтерв'ю ONLINE.UA заявив відомий політик, колишній президент Національної телекомпанії України Тарас Стецьків.
"Я вважаю і вважав, що правильним рішенням було б доручити проведення конкурсу Дніпру, а не Києву. За сукупністю обставин. Це було б потужним промофактором, Європа і світ побачили б ту Україну, яку вони ще не бачили", - заявив він.
Стецьків додав, що одна з причин, з якої він виступає за проведення конкурсу саме в цьому місті - те, що "Дніпро став українським".
Читайте також: Євробачення-2017: Росію закликали відмовитися від конкурсу в Україні
"У Дніпрі досить бізнесу, менеджерів та інфраструктури, щоб такий конкурс провести. У нас чомусь всі заходи в столиці. Україна - дуже різноманітна держава, для світу важливо побачити ту Україну, яку він не бачив", - упевнений політик.
Він нагадав також, що "при СРСР Дніпропетровськ був закритим містом, тому треба показати Південну Україну, ту Україну, яка зупинила агресію Путіна, яка має прекрасних громадян, волонтерів".
"І саме по собі Дніпро - гарне місто. Але уряд, як завжди, вирішив в столиці, тому що тут кращі готелі і дороги. Шкода", - резюмував політик.


Більше читайте на ONLINE.UA: Євробачення з кількох причин потрібно було віддати не Києву - Тарас Стецьків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?