Відомий кримський сепаратист не зміг обійтися без Європи
Категорія
Події
Дата публікації

Відомий кримський сепаратист не зміг обійтися без Європи

Відомий кримський сепаратист не зміг обійтися без Європи
Джерело:  online.ua

Колишній так званий "народний мер" Севастополя Олексій Чалий, який брав активну участь у анексії Криму в 2014 році, пропустив святкування 23 лютого на окупованому півострові, перебуваючи на відпочинку в Словенії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сепаратистський сайт Крим-інформ.
Читайте також: Окупація Криму: відомий сепаратист зробив гучне зізнання
Про те, що Чалий був відсутній в Севастополі на "День захисника вітчизни" повідомила член Громадської палати Росії Ольга Дронова, посилаючись на інформацію від депутатів так званих "Законодавчих зборів Севастополя".
"Чалий в Словенії, відпочиває. Він не міг прийти. Його колеги-депутати сказали, що Чалі відбули відпочивати-с в Євросоюз. От мені тільки незрозуміло, чому так званий "Народний мер" не під санкціями, як тисячі інших росіян, які мали відношення до подій тих днів", - написала Дрюнова на своїй сторінці в Facebook.
Також Чалому згадали те, як він поїхав кататися на лижах в середині лютого 2014 року під час подій "російської весни" в Криму.
Як повідомляв ONLINE.UA, 23 лютого в окупованому Севастополі влаштували виставку військової техніки прямо навпроти дитячого майданчика.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?