Єгипет підготував неприємний сюрприз всім, хто буде там відпочивати
Категорія
Світ
Дата публікації

Єгипет підготував неприємний сюрприз всім, хто буде там відпочивати

Єгипет підготував неприємний сюрприз всім, хто буде там відпочивати

В Єгипті, який є одним з найпопулярніших туристичних напрямків для українців, прийняли рішення про суттєве збільшення плати за в'їзну візу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Європейську правду.
Читайте також: Відомий мандрівник розповів, як його шокували українці за кордоном: з'явилося відео
Повідомляється, що тепер туристам доведеться заплатити 60 доларів США, що більш ніж в два рази більше попередньої вартості. У попередній раз в Єгипті збільшували вартість в'їзної візи з 15 до 25 доларів.
У 2016 році доходи країни від туризму скоротилися до $3.4 млрд, тоді як в докризовому 2010 році там заробили $11 млрд. В минулому році Єгипет відвідало майже 420 тисяч українських туристів.
Як повідомляв ONLINE.UA, на початку січня в Єгипті стався жахливий теракт, в результаті якого загинуло 9 чоловік і більше 10 отримали поранення: вибух стався в районі міста Ель-Аріш на півночі Синайського півострова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?