Точно диверсія? Мережа кипить через Балаклею, з'явилися нові драматичні відео і фото
Категорія
Події
Дата публікації

Точно диверсія? Мережа кипить через Балаклею, з'явилися нові драматичні відео і фото

Точно диверсія? Мережа кипить через Балаклею, з'явилися нові драматичні відео і фото
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилися нові вражаючі фото і відео з місця пожежі і вибухів на складі боєприпасів в Балаклії Харківської області, які вразили користувачів мережі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Twitter і Facebook.
Читайте також: Дивер сія під Харковом: у Міноборони озвучили версії і дані про постраждалих
Олена Ширяєва опублікувала в мережі фото наслідків вибуху боєприпасів, що пробили вікно житлового будинку, а 112.ua оприлюднив відео моменту одного з вибухів.
Примітно, що голова Харківської області Юлія Світлична у відповідь на питання про масштаб руйнувань відповіла "якщо вони і є, то вони незначні".




У мережі обговорили вибухи в Балаклії. Так координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук написав: "Версії з диверсіями стали дуже зручними для вищого військового керівництва за будь-яких ситуацій, щоб від них так просто відмовитися. Російський диверсант - кращий друг, товариш і брат української генеральської безвідповідальності" .



Київський блогер

Антон Ходза

: "Навіщо нам головний військовий прокурор, якому не можна довіряти? Ось говорить Матіос, що це диверсія. Воно може і так, може і схоже, дуже вірогідно. Але він вже за свою кар'єру стільки всякого наговорив, що credibility немає. Це не політик, це головний військовий законник. В якому сумніваєшся завжди. Але він мабуть дуже лояльний і поступливий. Тому людина незамінна".




Як повідомляв ONLINE.UA, близько 3 ночі 23 березня в Балаклії почалася пожежа на складі боєприпасів, через що вони почали вибухати.
Після інциденту почали евакуацію місцевих жителів, щоб боєприпаси і їх осколки не поранили їх, вже вивезено понад 20 тис осіб. Через диверсію в Балаклії Держприкордонслужба посилила контроль над східною ділянкою кордону.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?