Ми впораємося без траншей - Рабінович про випадок, якщо МВФ не надасть кредиту
Категорія
Політика
Дата публікації

Ми впораємося без траншей - Рабінович про випадок, якщо МВФ не надасть кредиту

Ми впораємося без траншей - Рабінович про випадок, якщо МВФ не надасть кредиту
Джерело:  online.ua

Усупереч заявам прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана, на сьогоднішній день Міжнародний валютний фонд не має наміру надавати Україні черговий мільярдний транш, впевнений голова парламентського підкомітету з прав людини і лідер партії «За життя» Вадим Рабінович.
Про це нардеп заявив в ефірі програми «Хто кому Рабінович» на телеканалі «112 Україна».
«Не дадуть зараз мільярда, слава Богу, бо наші вирішили "пограти м'язами" в блокаді (окупованих територій Донбасу. - Ред.), а тепер Міжнародний валютний фонд, з яким не проконсультувалися, сам вирішуватиме: давати чи не давати. І вони поки не мають наміру. І це добре, тому що транші МВФ призводять до знищення нашої країни», - упевнений Рабінович.
Нардеп додав, що такі транші від МВФ Україна повинна отримувати на безвідсотковій основі: «Вони повинні давати нам транші безпроцентно: для розвитку виробництва, щоб туди не хлинула юрба безробітних. Мільйони українців вже поїхали. Тому нехай вони ці транші дають собі, нам не потрібно. У нас вже діти і внуки закабалені цими траншами. Ми впораємося без траншей. Україна - сильна і самодостатня країна», - резюмував Рабінович.
Відзначимо, в ході засідання в парламенті в п'ятницю, 17 березня, прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що громадськості вже відомі практично всі деталі нового меморандуму з Міжнародним валютним фондом. За його словами, офіційний текст документа буде оприлюднений після засідання ради директорів МВФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?