"З кримських татар роблять зрадників": в Кабміні стурбовані ситуацією в Криму
Категорія
Події
Дата публікації

"З кримських татар роблять зрадників": в Кабміні стурбовані ситуацією в Криму

"З кримських татар роблять зрадників": в Кабміні стурбовані ситуацією в Криму
Джерело:  online.ua

Російська окупаційна "влада" Криму робить з кримських татар зрадників.


Про це в інтерв'ю ONLINE.UA розповіла перший заступник міністра інформаційної політики України Еміне Джапарова.


"З кримських татар знову роблять другосортну націю - сторонній народ, зрадників. Я згадую час, коли відбувалося наше повернення на батьківщину - рівень шовінізму був тоді дуже високий. І ось зараз у мене відчуття: бруд за роки незалежної України осів на дно банки, а потім цю банку струснули і мул знову піднявся на поверхню", - підкреслила Джапарова.


Читайте також: Кримські татари могли не допустити окупації півострова, але їх "пропрацювали" росіяни - соратник Яроша


"Намагаються поділити наш народ: правильні кримські татари залишилися, неправильні - поїхали", - зазначила заступник міністра інформполітики.


"Але хто вчинив правильніше: ті, хто переїхав на материк і займає тут активну позицію, або ті, хто залишився і мовчить, бо по-іншому там не можна? Якби активні люди не розповідали про Крим світу, якби не було великої історії про правопорушення, то рівень репресій був би вищим. Не десятки пропали б або сиділи в тюрмах, а сотні і тисячі. І ніхто б нічого не знав - ось як зараз на Кавказі, в Чечні, Дагестані", - додала вона.


Більше  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Окупанти намагаються поділити кримських татар на "правильних" і "неправильних" - Еміне Джапарова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?