Інтерв'ю з Бернольдом Кемперінком: дивіться ексклюзивну трансляцію на ONLINE.UA
Категорія
Економіка
Дата публікації

Інтерв'ю з Бернольдом Кемперінком: дивіться ексклюзивну трансляцію на ONLINE.UA

Інтерв'ю з Бернольдом Кемперінком: дивіться ексклюзивну трансляцію на ONLINE.UA
Джерело:  online.ua

1 квітня, о 15.00 дивіться на ONLINE.UA в прямому ефірі бесіду з Бернольдом Кемперінком, директором з іноземних інвестицій Agro-Food, Cleantech & Renewable Energy (Нідерланди).
На своїй поточній позиції в Агентстві з розвитку Східної Голландії Кемперінк відповідає за інвестиції і міжнародну діяльність в food-agro секторі і Food Valley в секторі Cleantech & Energy.
З 2001 року він бере активну участь в налаштуванні концепції Food Valley й інших успішних глобальних бізнес-кластерів, таких як Health Valley і E-mobility Cleantech cluster.
З 2006 року Кемперінк також активно бере участь в розробці глобальної ремонтної служби кластера переробки в Нідерландах, а з 2015 року в розробці першого логістичного кластера для інтернет-магазинів в Європі з такими партнерами, як Apple, HP, Samsung, LG, 24home, Groupon, bol .com, Ebay, amazon, і 250 інтернет-магазинів локалізованих в Європі.
Інтерв'юер: Наталія Гордійчук, керівник програми AgriFood MBA Києво-Могилянської бізнес-школи.


Інтерв'ю проходить в рамках спільного проекту KMBS і ONLINE.ua - kmbsGLOBALview

Регулярно дивіться онлайн-ефіри на порталі ONLINE.UA


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?