«Шахтар» в Лізі чемпіонів: прогнози букмекерів і шанси на вихід в плей-офф
Категорія
Спорт
Дата публікації

«Шахтар» в Лізі чемпіонів: прогнози букмекерів і шанси на вихід в плей-офф

«Шахтар» в Лізі чемпіонів: прогнози букмекерів і шанси на вихід в плей-офф

Букмекери оприлюднили остаточні коефіцієнти на результати майбутнього матчу 5-го туру Ліги чемпіонів УЄФА, в рамках якого завтра, 21 листопада, італійський клуб Наполі прийме на своєму домашньому стадіоні донецький «Шахтар». Про це повідомляє "Обозреватель", передає ONLINE.UA.

Передостанній тур головного футбольного турніру Європи вирішить дуже багато і, в першу чергу - хто остаточно «пролетить» повз турніру.

Так, за прогнозами букмекерів, шансів на виграш в завтрашньому поєдинку у «гірників» самий мінімальний. Коефіцієнт на перемогу «Шахтаря» дорівнює 6,50, тоді як перемога команди з Неаполя оцінюється всього лише в 1,44.

Читайте також: Кріштіану Роналду в четвертий раз став батьком

Тут варто врахувати кілька основних факторів. Перший - «гірники» не кращим чином виступають в європейських гостьових матчах. Другий же, і, мабуть, головний - принципова і холоднокровна помста «Наполі» за подсуженное і незаслужене, як вони вважають, ураження в першій зустрічі з рахунком 2: 1. Італійці навіть вимагали перегравання, однак система і закони УЄФА до такого не мають.

Варто відзначити, що навіть при завтрашньої перемоги «Шахтар» залишиться в групі на другій позиції - італійському ж клубу необхідно не тільки виграти завтрашній поєдинок, але і матч останнього, 6-го туру. Однак навіть це не гарантує їм вихід в плей-офф Ліги чемпіонів, оскільки в скарбничці Шахтаря вже 9 очок. Обігнати їх за очками італійці не зможуть вже точно - залишається забивати голи.

Матч «Наполі - Шахтар» відбудеться завтра о 21.45 на стадіоні «Сан-Паоло».

Як повідомляв ONLINE.UA, Буффон попрощався зі збірною Італії зі сльозами на очах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?