Російський клуб відсторонили від участі в єврокубках - відома причина
Категорія
Спорт
Дата публікації

Російський клуб відсторонили від участі в єврокубках - відома причина

Російський клуб відсторонили від участі в єврокубках - відома причина
Джерело:  online.ua

Російський футбольний клуб "Рубін" не буде брати участь у Лізі чемпіонів або Лізі Європи. Його відсторонили від участь у єврокубках на один сезон. Відповідне рішення прийнято судовою колегією фінансового контролю УЄФА, передає ONLINE.UA.

Покарання винесене на підставі рішення арбітражної палати УЄФА з фінансового контролю клубів. "Рубін" може його оскаржити в Спортивному арбітражному суді в Лозанні.

Зазначимо, що 4 роки тому "Рубін" був оштрафований УЄФА на 6 мільйонів євро за порушення фінансового fair play.

"Останній раз клуб брав участь в єврокубках в сезоні-2015/16 і не зміг подолати груповий турнір Ліги Європи. У минулому сезоні "Рубін" став десятим у чемпіонаті Росії. Після 10 турів поточного сезону клуб посідає п'яте місце в турнірній таблиці, що дає право участі в Лізі Європи", - пишуть російські зМІ.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що український футболіст Віталій Федорів, який на даний момент грає в складі російської команди "Нижній Новгород", демонстративно відвернувся від прапора РФ під час виконання гімну цієї країни перед матчем. Росіяни обурені вчинком Федоріва, вимагаючи накласти на нього великий штраф.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?