Україна готова дати гарантії щодо далекобійних ракет — Резніков
Категорія
Україна
Дата публікації

Україна готова дати гарантії щодо далекобійних ракет — Резніков

Україна готова дати гарантії щодо далекобійних ракет — Резніков
Джерело:  online.ua

Очільник Міноборони України Олексій Резніков звертає увагу міжнародної спільноти на те, що офіційний Київ готовий гарантувати, що далекобійні ракети не атакуватимуть територію Росії. За словами керівника оборонного відомства, нашим бійцям вистачає цілей на тимчасово окупованих територіях країни.

Джерело: "Укрінформ"

Захід може отримати гарантії від України щодо далекобійних ракет

Якби у нас була можливість завдати удару на відстані 300 км, російська армія не змогла б забезпечувати оборону і була змушена програти. Україна готова надавати будь-які гарантії, що ваша зброя не буде залучена до атак на російську територію. Ми маємо достатньо цілей на тимчасово окупованій території України і готові координувати цілі з нашими партнерами, - наголосив Олексій Резніков.

Глава Міноборони України звертає увагу на те ,  що для перемоги нашої країни необхідно здобути "стратегічну ініціативу" на фронті.

Також він закликав західні країни якомога швидше допомогти зі встановленням протиракетної оборони.

За його словами, офіційний Київ розраховує отримати від своїх партнерів Patriot і SAMP/T за першої нагоди, разом із постачанням нових IRIS-T та NASAMS.

Також Резніков нагадав, що ЗСУ чекають на танки та бронетехніку. Він переконаний, що це дозволить створити броньований кулак для прориву оборони російських загарбників.

 Що відомо про потенційне надання Україні далекобійних ракет

Журналісти звертають увагу на те, що про ймовірність передачі ЗСУ далекобійних ракет повідомили два офіційних представники у Білому домі і Пентагоні.

Як стверджують інсайдери Reuters, вартість нового пакета військової допомоги Україні складатиме 2,2 млрд доларів, включаючі далекобійні ракети Ground Launched Small Diameter Bomb.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?