Україна — Північна Македонія. Де і коли дивитися другий матч збірної за Євро-2020
Категорія
Спорт
Дата публікації

Україна — Північна Македонія. Де і коли дивитися другий матч збірної за Євро-2020

Україна — Північна Македонія. Де і коли дивитися другий матч збірної за Євро-2020
Джерело:  online.ua

Українська національна збірна незабаром вийде на поле у другому матчі групового етапу Євро-2020 - цього разу проти національної команди з Північної Македонії.

Джерело: дані турніру

Початок матчу запланований на 16:00 у четвер, 17 червня. Місцем його проведення стане Національний стадіон у румунському Бухаресті.

Трансляцію вестиме з поля українські телеканали “ТРК Україна”, “Футбол 1”, а також “Футбол 2”.

Збірна України вже прибула до столиці Румунії, де вона продовжить тренування. Гравці готувалися на спортивній базі у цій країні напередодні першого матчу Євро-2020, який мав бути проти Нідерландів.

Україна на Євро

Команда під тренерством Андрія Шевченка провела перший згаданий матч в Амстердамі у неділю, 13 червня. Гра була абсолютно непередбачуваною - українці у другому таймі миттєво пропустили два голи, однак зуміли так само блискавично відігратися у наступні хвилини.

Утім, перемогу над нідерландцями унеможливив третій гол з боку опонентів, який стався вже під завісу матчу.

Станом на понеділок, 14 червня, Україна поки що посідає третю сходинку в підрозділі. На першій знаходиться Австрія, яка видовищно розгромила македонців з рахунком 3:1. Далі йдуть нідерландці, що здобули перемогу над командою Шевченка.

Після Північної Македонії на Україну чекатиме ще зіткнення проти австрійців, яке заплановано на вечір наступного понеділка, 21 червня.

Тренер Шевченко про “дебютний” поєдинок підшефної команди в цілому висловився позитивно навіть попри поразку. Він перш за все відзначив реакцію на забиття двох м’ячів, що майже дозволило дотиснути національну збірну Нідерландів.

“Був цікавий матч, швидкий, дуже багато моментів у виконанні однієї й іншої команди, цікавий розвиток атак. Ми могли б і не пропускати такий м’яч у кінці. Хочу подякувати команді за ту реакцію, яку вона продемонструвала за рахунку 0:2. Хлопці знайшли в собі сили пресингувати. Ми перебудувалися, випустили свіжішого гравця в середину поля, десь налагодили баланс. Команда дуже добре себе проявила”, - додав тренер.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?